Eevi teittinen vauva

Eevi Teittinen summaa arkea vauvan kanssa – Iltalehti

17.6.2022 — Eevi Teittinen kertoo, että vaikeasta alusta huolimatta tähtihetket lapsen kanssa ovat painuneet unohtumattomasti mieleen.

Eevi Teittinen avautuu piinaavista kolmesta kuukaudesta …

30.1.2022 — Eevi Teittinen avautuu piinaavista kolmesta kuukaudesta keskoslapsen äitinä – lääkäri keksi viimein, mikä vauvalla oli hätänä.

Eevi Teittisen vauva joutuu operaatioon! – On kärsinyt pitkään …

Eevi Teittisen vauva joutuu operaatioon! – On kärsinyt pitkään terveysongelmista: “Mun lapsi ole saanut olla oma itsensä”

15.1.2023 — Vauvan laskettu aika oli vasta joulukuussa. Eevi on kertonut aiemmin julkisuudessa miten vaikeaa ja raskasta arki on ollut keskosvauvan kanssa.

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittisen ja ex-vapaaottelija Teemu Packalénin esikoistytär syntyi keskosena 1. marraskuuta. Vauvan laskettu…

Eevi Teittisen vauva täyttää vuoden ja arki muuttuu – Seiska

Eevi Teittisen vauva täyttää vuoden ja arki muuttuu: ”Joskus tuntui, ettei tää ikinä lopu…” | Seiska

1.11.2022 — Eevin ja tämän puolison Teemu Packalénin, 35, esikoislapsi Ellen täyttää tänään tiistaina (1.11.) yhden vuoden. Syntymäpäiväsankari aloittaa …

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauva joutui leikkaukseen

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauva joutui leikkaukseen | Seiska

9.2.2022 — Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen ja entinen vapaaottelija Teemu Packalén ovat saaneet apuja perheen hyvinvointiin.

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittiselle vauva-arjen alku … – YLE

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittiselle vauva-arjen alku oli rankka: “Kyllä me oltiin väsyneitä”

12.9.2022 — Eevi Teittisen tytär syntyi viime marraskuussa keskosena. Ensimmäiset kuusi kuukautta oli Teittiselle ja hänen puolisolleen Teemu …

Eevi Teittisen tytär syntyi viime marraskuussa keskosena. Ensimmäiset kuusi kuukautta oli Teittiselle ja hänen puolisolleen Teemu Packalénille rankkaa aikaa.

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin vauvalla nyt nimi! Isä …

3.2.2022 — Tuore äiti Eevi Teittinen jakoi avoimesti ajatuksiaan vauva-arjen yksinäisyydestä ja raskaasta arjesta: ”Kuka minä olen nyt ja koska tämä …

Eevi Teittinen avautuu perhearjesta – yksi pieni valinta …

Eevi Teittinen avautuu perhearjesta – yksi pieni valinta helpotti kiirettä: “Oon ollut ihan puhki”

11.1.2023 — Teittinen on kertonut aikaisemminkin jo uupumuksestaan ja siitä, kuinka vauvan tulo on muuttanut kaiken. Vauva-arki ei ole todellakaan ollut …

Eevi Teittinen avautuu perhearjesta – yksi pieni valinta helpotti kiirettä: “Oon ollut ihan puhki”. Newsner tarjoaa uutisia, joilla todella on merkitystä!

Keskustelu – Eevi Teittinen ja vauva | Aihe vapaa

Keskustelu – Eevi Teittinen ja vauva | Aihe vapaa | Vauva

Miksiköhän heille on tullut vauva? Onko Eevi halunnut sen? En ymmärrä, miksi he riepottelevat avoimessa somessa ja lehtien palstoilla noita juttuja.

Keywords: eevi teittinen vauva