Jukka hallikainen perhe

Jukka Hallikaisesta tuli isoisä 45-vuotiaana – Tanssiin.fi

Jukka Hallikaisesta tuli isoisä 45-vuotiaana: ”Melkoinen ystävänpäivä” | Tanssiin.fi

14.11.2021 — Tangokuningas Jukka Hallikainen on ollut usein isänpäivänä keikkareissuilla, joten perhe on juhlinut isänpäivää etukäteen.

Jukka Hallikainen sanoo olevansa tyttärenpojastaan hämmentyneen onnellinen.

Tangokuningas Jukka Hallikainen, 45, on kohta isoisä – Seura

Tangokuningas Jukka Hallikainen, 45, on kohta isoisä: ”Papan roolini painottuu hauskanpitoon”

10.10.2022 — Tangokuningas Jukka Hallikaisen tyttären juhliin tunkeutuneet kuokkavieraat jättivät vuokramökin ruokottomaan kuntoon.

Tangokuningas Jukka Hallikainen on tulossa isoisäksi 45-vuotiaana. Jukkaa ei yllättänyt, että Nea-tytär saattaisi haluta olla nuori äiti.

Tangokuningas Jukka Hallikaisen tyttären juhlat saivat …

Jukka Hallikainen kesällä 2013. Hallikainen on keikkaillut yhdessä vuoden 2010 tangokuninkaan Marko Maunukselan kanssa, ja kaksikko on julkaissut kaksi singleä.

Jukka Hallikainen – Wikipedia

Jukka Hallikainen (s. 1976 Helsinki) on suomalainen laulaja. Hänet kruunattiin vuoden 2008 tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Jukka Hallikainen | Seiska

Keikat. Jukka Hallikainen on komeaääninen monilahjakkuus, joka tinkimättömästi pitää aina huolen siitä, että tilaisuudessasi yleisö viihtyy. Terävällä …

Jukka Hallikainen – Tangokuningas Jukka Hallikaisen kotisivut

29.7.2008 — Tuore tangokuningas Jukka Hallikainen kertoo rankasta lapsuudestaan alkoholistiäidin varjossa elokuun Hymy-lehdessä.

Tangokuningas: Äitini kuolema oli helpotus – Viihde

4.11.2011 — Vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen on palannut … Perheen talo valmistui torstaina, joten ensimmäinen yö omassa talossa on nyt …

Tangokuningas palasi juurilleen | Yle Uutiset

14.7.2008 — … vantaalainen myymäläpäällikkö Jukka Hallikainen , 31, … Uusi kuningas on naimisissa ja perheeseen kuuluu 4- ja 8-vuotiaat tytöt.

Vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen on palannut sukujuurilleen Miehikkälään. Ahkerasti keikkaileva laulaja toivoo, että elämä pienellä paikkakunnalla tekee arjesta rauhallisempaa.

Tangokuninkaalle tuli ammatinvaihto – Viihde – Turun Sanomat

Näin tuumasi melkoisesti voitostaan yllättynyt uusi tangokuningas, vantaalainen myymäläpäällikkö Jukka Hallikainen , 31, lähtiessään lauantain kruunauksen jälkeen viihdyttämään aamun pikkutunneille asti juhlivaa Seinäjoen tangokansaa.

Keywords: jukka hallikainen perhe