Kai lind lapset

Kai Lind – Wikipedia

13.10.2021 — Muusikko Kai Lindin puoliso Arja Tuomarila kuoli pitkäaikaiseen sairauteen kesällä 2020. Leskeksi jääminen on ollut rankkaa.

Arja Tuomarilan kuolema riudutti Kai Lindin – Ilta-Sanomat

Kai Lind kertoo elämästään Arja Tuomarilan kuoleman jälkeen – Musiikki – Ilta-Sanomat

6.1.2022 — Kai Lind. Syntynyt: 1937 Helsingissä. Koti: Espoon Mankkaalla. Perhe: Poika ja kaksi lapsenlasta. Työ: Laulaja, muusikko ja näyttelijä.

Muusikko Kai Lindin puoliso Arja Tuomarila kuoli pitkäaikaiseen sairauteen kesällä 2020. Leskeksi jääminen on ollut rankkaa.

Kai Lindin suru Arjan kuoltua: ”Puolet minusta lähti – Seura

Kai Lind suree edesmennyttä puolisoaan: ”Puolet minusta lähti”

27.10.2021 — Vuosi sitten muusikko Kai Lind, 83, kaatui kylpyhuoneessaan. – Löin pääni pesukoneeseen, ja taju meni hetkeksi.

Laulaja Kai Lind leskeytyi puolitoista vuotta sitten, kun lähes 60 vuotta rinnalla kulkenut vaimo Arja Tuomarila menehtyi syöpään.

Muusikko Kai Lind rajusta sairauskohtauksestaan – Seiska

6.7.2020 — Laulaja Kai Lind muistelee koskettavasti edesmennyttä vaimoaan Arja Tuomarilaa: ”Aina tervehdin, vaikka tiedän, ettei kukaan vastaa”.

Kai Lind muistelee edesmennyttä vaimoaan Arja Tuomarilaa

3.11.2021 — Laulaja Kai Lind oli alun perin jazz-diggari, joka ajautui rokkitähdeksi. Rokkikaan ei kelvannut tangon tahtiin elävälle Suomelle.

60-luvun idoli Kai Lind selvisi maaseudun lavoilla … – YLE

60-luvun idoli Kai Lind selvisi maaseudun lavoilla valesaksaksi lauletuilla tangoilla – Vapaa-ajan lempikohteet: Amsterdam ja Japani

27.12.2012 — Tulevan vaimonsa Arja Tuomarilan Lind tapasi levy-yhtiössä, jossa tämän tehtäviin kuului hänen fanipostinsa hoito. Tuomarilasta tuli pian …

Laulaja Kai Lind oli alun perin jazz-diggari, joka ajautui rokkitähdeksi. Rokkikaan ei kelvannut tangon tahtiin elävälle Suomelle. Mutta konstit on monet. Vaimon työ vei Lindin myös maailmalle.

Kai Lind, nuorisoidoli vasten tahtoaan | Elävä arkisto | yle.fi

23.12.2014 — ”Suomesta lähetettiin Ruotsiin noin 72 000 sotalasta. Minäkin olin siellä kolmeen otteeseen, mutta muistoja on vain viimeisestä kerrasta.

Laulaja Kai Lind olisi halunnut vain soittaa rumpuja.

Muusikko Kai Lind: “Sotalapsiaika oli elämäni kohokohtia” | ET

6.7.2020 — Siis Arja oli naimisissa Kai Lindin kanssa vuodesta 1964 alkaen. … Arja Tuomarilasta muistuu mieleen, kun hän kerran teki Spede-show’n …

Kun Kai Lind palasi 15-vuotiaana Suomeen oltuaan pitkään sotalapsena Ruotsissa, osasi hän sanoa suomeksi vain ’mitä nyt’. ”Suomesta lähetettiin Ruotsiin noin 72 000 sotalasta. Minäkin olin siellä kolmeen otteeseen, mutta muistoja on vain viimeisestä kerrasta. Lähdin 1943 kuusivuotiaana Helsingin …

Oliko Arja Tuomarila Samuli Edelmannin vaimon äiti? – Vauva

Keskustelu – Oliko Arja Tuomarila Samuli Edelmannin vaimon äiti? | Aihe vapaa | Vauva

Keywords: kai lind lapset, kai lindin lapset, kai lind perhe, kai lind lapsi