Kakola tv sarja

Kakola | Yle Areena

Kakolaan muuttaa kuusi 15-17-vuotiasta poikaa, joiden elämäntapa on viettänyt vahvasti rikolliseen suuntaan ja johtaisi lopulta vankilaan, …

Kakolaan muuttaa kuusi 15-17-vuotiasta poikaa, joiden elämäntapa on viettänyt vahvasti rikolliseen suuntaan ja johtaisi lopulta vankilaan, jos he eivät valitsisi toisin. Tavoitteena on saada heidät pysähtymään ja kääntämään elämänsä suunta.

Kakola (televisiosarja) – Wikipedia

Kakola on dokumentaarinen televisiosarja, jossa seurataan nuorten arkea Turun keskusvankilassa ja tavoitteena heidät on saada hylkäämään rikokset ja …

Kakola – Facebook

Jäikö Kakolan viimeinen jakso katsomatta? Jakso 8 löytyy Yle Areenasta. Myös uusinta tänään YLE TV2 klo 23:30. http://areena.yle.fi/video/1330632677135.

Tänään torstaina 23.2. Kakolan 7. jakso YLE TV2 klo 21:25!

28.2.2022 — Kun Jesse suoritti peruskouluaan loppuun Diakonia-opistossa, hänelle ehdotettiin osallistumista uuteen suomalaiseen tv-ohjelmaan, Kakolaan.

Jesse, 29, yritti saada rikoskierteensä poikki Kakola-sarjassa

nyt vielä mitään ollut ! tv-sarjassa nuorisokriminaalit saavat hieman tuntumaa 9 päivän ajan siitä minkälaista vankilassa on , tosin riisuttuna mallina.

Kakola tv-sarja – – Suomi24 Keskustelut

Kakola (televisiosarja) – Wikiwand

Kakola on dokumentaarinen televisiosarja, jossa seurataan nuorten arkea Turun keskusvankilassa ja tavoitteena heidät on saada hylkäämään rikokset ja …

Kakola on dokumentaarinen televisiosarja, jossa seurataan nuorten arkea Turun keskusvankilassa ja tavoitteena heidät on saada hylkäämään rikokset ja välttämään oikea vankila.

Kakola (televisiosarja) – Wikiwand

Asiantuntijat: Ylen heti lopetettava Kakola-ohjelma! – Kotimaa – Ilta-Sanomat

6.11.2010 — Kaksi lastensuojelun asiantuntijaa esittää Ylen Kakola-ohjelman … Ylen TV-ohjelmapäällikkö Timo Järvi ei niele tutkijoiden kritiikkiä.

Kaksi lastensuojelun asiantuntijaa esittää Ylen Kakola-ohjelman keskeyttämistä.

Asiantuntijat: Ylen heti lopetettava Kakola-ohjelma! – Kotimaa

AP 195789816 11 pv. 1. Kakola TV-sarja. Kultatili sille, joka toimittaa Kakola-sarjan jaksot. 8 vastausta 7 käyttäjältä.

Kakola TV-sarja | Ylilauta

Keskustelu – Kakola tv-sarjan nuoret, mitä heille kuuluu nyt? | Aihe vapaa | Vauva

Kakola tv-sarjan nuoret, mitä heille kuuluu nyt?

Keywords: kakola tv sarja