Kari vepsä lapset

Kari Vepsän Maija-vaimo oli varma, ettei koskaan menisi …

25.7.2020 — Kari Vepsän Maija-vaimo oli varma, ettei koskaan menisi naimisiin – kertoo nyt, kuinka sinnikäs iskelmätähti sai hänet pyörtämään päätöksensä.

Kari Vepsä liikuttui kyyneliin tyttärensä laulusta – nyt kaksikko …

2.5.2018 — Olen kuitenkin aika herkkä, ja omat lapset ovat elämän paras lahja. Vaikka he ovat aikuisia, minun silmissäni he ovat edelleen lapsia.

Kari Vepsä ja Maija-vaimo selvisivät rankasta vuodesta – Iltalehti

14.8.2021 — Kari oli eronnut 10 vuotta aiemmin lastensa äidistä. Hän ei aikonut enää naimisiin. Mistä muka löytyisi nainen, joka ymmärtäisi sekä hevosten …

Kari Vepsä – Wikipedia

Kari Kalevi Vepsäläinen (s. 31. maaliskuuta 1952 Suonenjoki) on suomalainen muusikko, joka tunnetaan yleisesti taiteilijanimellään Kari Vepsä.

Laulaja Kari Vepsä liikuttui tyttärensä uravallinnasta – Seiska

Laulaja Kari Vepsä liikuttui tyttärensä uravallinnasta – ”Rohkeaa näinä aikoina!” | Seiska

12.2.2019 — Syksyn Sävelen vuonna 1996 Onnenmaa-hitillään voittaneen Kari Vepsän, 66, toinen tytär Tara Vepsäläinen, 29, seuraa isänsä jalanjälkiä.

Syöpää sairastava Kari Vepsä sai koronatartunnan – Seiska

Syöpää sairastava Kari Vepsä sai koronatartunnan – makaa vuoteenomana Kanarialla | Seiska

19.3.2022 — Kari Vepsä – Rakkaus hevosiin syttyi jo lapsena. Olen aina ollut eläinrakas, Kari kertoo. Vaikka rupatellessa Karin ääni on maassa ja väliin …

Syöpään taas sairastunut Kari Vepsä teki hevostilalla … – Hymy

Syöpään taas sairastunut Kari Vepsä teki hevostilalla sukupolvenvaihdoksen – paljastaa yllättävät tv-suunnitelmansa – Hymy

26.3.2022 — Kun Kari aikoinaan osti hevostilansa Karkkilasta, hänellä oli haaveena se, että jatkaja löytyisi jälkikasvusta. Näin on käynytkin.

Kari Vepsän ja Maija-vaimon surujen vuosi – myös syöpä uusi

Kari Vepsän ja Maija-vaimon surujen vuosi – myös syöpä uusi | Apu

20.7.2021 — Kari Vepsä ja vaimonsa Maija ovat kokeneet monet elon mutkat. Yhdessä selvittiin myös surujen täyttämästä ja raskaasta talvesta.

Kari Vepsä ja vaimonsa Maija ovat kokeneet monet elon mutkat. Yhdessä selvittiin myös surujen täyttämästä ja raskaasta talvesta.

Paikallinen naisporukka on palvonut laulaja Kari Vepsää jo …

8.9.2020 — – Eksäni sanoi minulle, että “sinä keräät autoon kilometrit”, hän jatkaa. Välillä naiset ovat ottaneet myös lapsensa mukaan keikoille.

Kari Vepsällä triplajuhlat: Hääpäivä ja synttärit – Tanssiin.fi

Kari Vepsällä triplajuhlat: Hääpäivä ja synttärit – ja koirakin täytti vuosia | Tanssiin.fi

31.3.2019 — Kari Vepsä juhli 15-vuotishääpäiväänsä Maija-vaimonsa kanssa Kanarialla. Tänään sunnuntaina Kari täyttää 67 vuotta.

Kari Vepsä juhli 15-vuotishääpäiväänsä Maija-vaimonsa kanssa Kanarialla. Tänään sunnuntaina Kari täyttää 67 vuotta.

Keywords: kari vepsä lapset