Katri manninen lapset

Kirsti ja Katri Mannisen jatkokertomus ”Rakkautta ja villasukkia”

Kirsti ja Katri Mannisen jatkokertomus ”Rakkautta ja villasukkia” Kotiliesi digissä

2.3.2016 — Tällaista on lapsiperhearki, kun äidillä on ADHD: Kun lapset pitää saada ajoissa hoitoon, kirjailija Katri Manninen, 41, ottaa ADHD-lääkkeensä.

Kirsti ja Katri Mannisen kirjoittama jatkokertomus Rakkautta ja villasukkia alkaa Kotiliesi digissä. Kirjailijakaksikko pohtii videoilla omaa äiti-tytär-suhdettaan.

Katri Manninen: ”Arki oli kaaosta ennen ADHD-diagnoosiani”

14.5.2017 — Kirjailija Katri Manniselta poikkeuksellisen avoin kirjoitus: Aikoi hylätä lapsensa – ”Olin maailman hirvein äiti”.

Millaista on lapsiperhearki, kun äidillä on ADHD? Lue kirjailija Katri Mannisen koskettava haastattelu!

Aikoi hylätä lapsensa – ”Olin maailman hirvein äiti” – Viihde

15.7.2016 — Manninen sanoo, että kaikkien väsymyksen kanssa kamppailevien ihmisten kannattaisi ryhtyä seuraamaan omaa untaan, erityisesti pienten lasten …

Henkinen valmentaja Katri Manninen: “Erityisesti pienten …

Henkinen valmentaja Katri Manninen: “Erityisesti pienten lasten äitien tulisi seurata omaa unenlaatuaan”

6.3.2014 — Kun Katri Manninen muutti perheineen USA:han opiskelemaan, sekä hänen että hänen lapsensa univaikeudet jatkuivat ja toimeentulo oli vaikeaa.

Kahden pienen lapsen äiti, henkinen valmentaja Katri Manninen löysi ratkaisun jatkuvaan väsymykseensä seuraamalla untaan. Älypuhelimella ja aktiivisuusrannekkeella se on helppoa. Mannisen mielestä erityisesti pienten lasten äidit hyötyisivät unensa tarkkailusta.

Kirjailija Katri Manninen: Äitiys ruokkii syyllisyyttä – YLE

Kirjailija Katri Manninen: Äitiys ruokkii syyllisyyttä | Vanhemmuus | yle.fi

Lapsen isää ei ole paljastettu julkisuudessa. Mannisen opinnot jatkuvat Taik: ssa, jossa hän aloitti tammikuussa 2010 tarkoituksena valmistua taiteen tohtoriksi …

Äitiys on perinteinen syyllisyyden lähde, sanoo kirjailija Katri Manninen. Nykyään äidit syyllistävät ahkerasti toisiaan esimerkiksi nettikeskusteluissa. Manninen sanoo, että hänkin tunsi aiemmin syvää syyllisyyttä huonosta äitiydestä.

Katri Manninen | Kirjallisuuden monilahjakkuus – Kirjojen takana

Katri Manninen | Kirjallisuuden monilahjakkuus

30.11.2012 — Katri Manninen saa toisen lapsensa parin kuukauden sisällä. Esikoiseen tulee ikäeroa kolme vuotta. Hän suhtautuu tulevaisuuteen levollisesti …

Katri Manninen on suomalaisen kirjallisuuden monilahjakkuus, jonka teokset ovat jääneet monen mieleen. Sivustoltamme voit lukea lisää!

Kirjailija Katri Manninen selvisi masennuksesta – Iltalehti

2.2.2013 — Kirjailija Kirsti Manninen pitää merkittävimpänä saavutuksenaan tytärtään Katria ja neljää muuta nahkaselkäistä teostaan.

Äidin nahkaselkäiset teokset – Kuukausiliite – Helsingin Sanomat

Äidin nahkaselkäiset teokset – Kuukausiliite | HS.fi

Katri Manninen. Business HR | Leadership Development | Coaching | Mindfulness. Pelastakaa Lapset ry – Save the Children FinlandAalto University / Helsinki …

Kirjailija Kirsti Manninen pitää merkittävimpänä saavutuksenaan tytärtään Katria ja neljää muuta nahkaselkäistä teostaan.

Katri Manninen – Pelastakaa Lapset ry – LinkedIn Finland

Keywords: katri manninen lapset