Kreetan maku facebook

Kreetan Maku – Etusivu – Facebook

Kreetan Maku – Etusivu

Kreetan Maku järjestää elämys-ja harrastematkoja Kreetalle Plataniakseen ja Vamosiin sekä tuottaa Kreetan saaresta matkailuinformaatiota jo vuodesta 1981 …

Kreetan Maku, Helsinki. 4 680 tykkäystä · 5 puhuu tästä. Kreetan matkailun, ruoan ja oliiviöljyn asiantuntija.

Kreetan Maku – Tunnet varmaan diktamuksen? Tai… – Facebook

Tunnet varmaan diktamuksen? Tai dicthamnuksen? Miten sinä sitä käytätä? Teetkö teetä? Kuulen myös joidenkin käyttävän sitä jopa ruuanlaitossa.

Kreetan Maku – Kreetan Maku

Kreetan Maku – kun pelkkä rantaloma ei riitä. Kreetan Maku – aina vähän aidompaa. Enemmän aitoa kreetalaista elämää. Tervetuloa!

Blogi – Kreetan Maku

Kreetan Maku blogi – Kreetan Maku

9.8.2022 — Kreetan Maku Blogi – artikkelit kokemuksista, arjesta, juhlista ja kreetalaisesta elämästä. Napaa matkavinkkejä, tutustu matkoihin ja koe …

Kreetan Maku Blogi – artikkelit kokemuksista, arjesta, juhlista ja kreetalaisesta elämästä. Napaa matkavinkkejä, tutustu matkoihin ja koe Kreeta.

Kreetan Maku Oy – 0100100.fi

Kreetan Maku Oy

Kreetan Maku Oy, 2801889-4; sähköposti: info@kreetanmaku.fi; Järjestämme matkoja, majoitusta Kreetalle kaikille – myös ryhmille. Ajankohtaiset valmismatkat …

Helsinki 2801889-4 Kreetan Maku Oy, 2801889-4 https://kreetanmaku.fi/ Helsinki info@kreetanmaku.fi Helsinki Järjestämme matkoja, majoitusta Kreetalle kaikille – myös ryhmille. Ajankohtaiset valmismatkat, tietoa päiväretkistä sekä Plataniaksen ja Vamosin majoitus- ja matkakohdevaihtoehdot kotisivuillamme. Kreetan Maun väeltä voit myös tilata opaspalveluita vain omalle seurueellesi ja oman maun mukaan. Paikallistuntemuksemme kulttuurista ja luonnosta on kertynyt rakkaudesta Kreetaan usean vuosikymmenen ajalta. Kuulumme valmismatkarekisteriin. Raila Järveläinen 040 500 3489 Merja Tuominen-Gialitaki 050 388 8381 Kim Andersson 0400 407 572

Merja Tuominen-Gialitaki, karjalais-kreetalainen yrittäjä

31.3.2012 — Merja Tuominen-Gialitaki on ollut ihastunut Kreetaan yli 30 vuotta. … Kreetan Maku -yrityksellä on kotisivut ja Facebook-sivut.

Happy Olive

Ja maku tuo kaikki ne ihanat Kreetan -lomat mieleen. … Lukijain palsta. Jätä arvostelusi Facebook -sivuillemme ja voit saada sen näkyviin tälle palstalle!

Happy Olive – Tuoreen oliiviöljyn verkkokauppa! Suoraan viljelijän tarhasta saatu muutaman viikon ikäinen vastaleikatulta nurmikolta tuoksuva oliiviöljy, sekä muita herkkuja kreetalaisilta ja kreikkalaisilta pientuottajilta! Puotimme on auki, astu sisään!

Keywords: kreetan maku facebook