Lapsi syö liikaa ja oksentaa

Vauvojen pahoinvoinnin ja oksentelun ehkäisy

Vauvojen pahoinvoinnin ja oksentelun ehkäisy – Askel Terveyteen

11.10.2021 — Kun lapsi kasvaa, tavallisin syy oksenteluun on viruksen aiheuttama lapsen vatsatauti. Vatsataudit tarttuvat helposti lapsesta toiseen.

Vauvojen pahoinvoinnin ja säännöllisen oksentelun ehkäisemisessä ja hoitamisessa on ensisijaisen tärkeää pitää heidät nesteytettynä.

Miksi lapsi oksentelee? – Pikkujätti

Miksi lapsi oksentelee?

Lapset on joskus kesälomalla olleet viikon, pari mummulla ja kerran kävikin niin että tämä aloituksessa mainittu lapsi oksensi syötyään liikaa herkkuja.

Pikkujätin lasten gastroenterologian erikoislääkäri Timo Örmälä kertoo, milloin oksentelevan lapsen kanssa kannattaa tulla vastaanotolle.

Voiko lapsi oksentaa yön jos on syönyt liikaa makeaa? – Vauva

Keskustelu – Voiko lapsi oksentaa yön jos on syönyt liikaa makeaa? | Aihe vapaa | Vauva

Useimmiten pulautuksen syynä on, että vauva syö herkästi hieman enemmän … Jos lapsi oksentaa limaa tai räkää ja hänellä on samaan aikaan myös nuha tai …

Vauvan pulauttelu ja oksentelu – Libero

Vauvan pulauttelu ja oksentelu – Libero

18.8.2011 — Lapsesi oksennuksen väri on vihreä (sapen värinen) ja hänellä on kovia vatsakipuja. Hänellä voi olla suolen tukkeuma. Lapsesi vatsa tuntuu …

Usein vauva pulauttaa imetyksen tai pulloruokinnan jälkeen. Lue, mitä voit tehdä, jos vauva pulauttelee paljon tai tavallista enemmän tai hän jopa oksentaa.

Lapsen oksentelu – oireet ja milloin hoitoon – Terve.fi

Lapsi oksentaa | Terve.fi

30.7.2021 — Omituisia oireita -lapsi oksentaa, mahakipua ja väsymystä … että poika vain herkuttelee liikaa ja oksennus tulee siksi.

Milloin lapsi on vietävä lääkäriin oksentamisen vuoksi? Lue neuvot!

Mikä vikana, kun lapsi oksentaa toistuvasti ilman syytä?

Mikä vikana, kun lapsi oksentaa toistuvasti ilman syytä? – Poikien Äidit

28.9.2021 — En tykkää oikein mistään kasviksista · Jos et syö ruokaa, … Jos lapsi on viimeisen vuorokauden aikana oksentanut useammin kuin 10 kertaa …

Nyt päätin, että kokeillaan yhteisön voimaa, josko saisin selville, miksi poikani oksentaa toistuvasti? Olen äitinä aika epätoivoinen. 

Oksentelu | Lastentalo – Terveyskylä.fi

Oksentelu | Lastentalo | Terveyskylä.fi

27.4.2014 — Makeasta kyllä saattaa myös oksentaa, jos on ollut esim. synttäreillä ja syönyt liikaa makeaa.. Onko kenenkään toisen lapsella samaa? Vastaa.

Oksentelu johtuu useimmiten viruksen aiheuttamasta suolistotulehduksesta ja sitä seuraa usein ripuli. Sen yhteydessä voi esiintyä myös vatsakipua ja kuumetta. Useimmiten vointi paranee itsestään parissa päivässä.

Oksentaako kenenkään lapsi rasvaisen ruuan jälkeen yöllä?

Oksentaako kenenkään lapsi rasvaisen ruuan jälkeen yöllä? | Keskustelu | Kaksplus

3.3.2021 — Kuitenkin jos lapsella esiintyy viitteitä refluksitaudista (ks. alla), … Pulloruokituilla tutin reiän koko voi joskus olla liian suuri ja …

Mietin että mistäs johtuu, kun meillä lapsi oksentaa joskus yöllä sen jälkeen kun samanapäivänä ollaan päivälliseksi syöty rasvaisempaa ruokaa.. Makeasta…

Pulauttelu ja oksentelu lapsella – Terveyskirjasto

Miksi vauva oksentaa? – Äitiyden Ihme

Siihen, että vauva oksentaa, voi olla useita syitä. Vaikka oksentelu voikin pelottaa vanhempia, useimmissa tapauksissa ei ole syytä huoleen.

Keywords: lapsi syö liikaa ja oksentaa