Vauva rattaat

Lastenvaunut ja rattaat – Nopea toimitus – Vaunu-aitta

Yhdistelmävaunut ovat monipuoliset ja sisältävät rattaiden toiminnallisuudet. Yhdistelmävaunujen kantokoppa sopii vauvan ensimmäisten kuukausien ajaksi, …

Suomen vanhin lastentarvikkeiden erikoisliike josta löydät oikeanlaiset ja laadukkaat lastenvaunut ja -rattaat. Vaunu-aitasta löydät markkinoiden parhaat merkit, aikaansa seuraavia malleja ja ehdottomia klassikoita.

Laaja valikoima lastenvaunuja | Jollyroom

Lastenvaunut | Laaja valikoima lastenvaunuja | Jollyroom

Riippumatta siitä, onko hankintalistallasi yhdistelmävaunut, rattaat, sisarusvaunut tai juoksurattaat, löydät takuulla mieluisan mallin vaunuvalikoimastamme …

Laaja valikoima lastenvaunuja ja lastenvaunujen lisätarvikkeita. Valitse suosikkisi yhdistelmävaunujen, kuomurattaiden ja muiden vaunumallien joukosta.

Lastenvaunut ja matkarattaat | lastentarvikeliike OzBaby.fi

Lastenvaunut ja rattaat, sisarusrattaat ja lisävarusteet. … Starttipaketti sisältää kaiken tarvittavan liikkumiseen vauvan kanssa.

Laadukkaat lastenvaunut ja rattaat – Lastentarvike

Laadukkaat lastenvaunut ja rattaat | Lastentarvike

Lastenvaunut ja rattaat eri ikäisille lapsille huippuvalmistajilta. … 269,00 €. Lisää koriin. Bugaboo vauvan lämpöpussi vaunukoppaan, Grey Melange.

Lastenvaunut ja rattaat eri ikäisille lapsille huippuvalmistajilta. Tutustu kattavaan vaunuvalikoimaamme!

Laadukkaat lastenvaunut ja -rattaat Wauva.comista

Starttipaketilla saat kerralla kaiken tarvittavan vauvan kanssa liikkumiseen. Olemme koonneet valmiit pakietit yhteensopivine turvakaukaloineen erilaisiin …

Lastenvaunut, lastenrattaat – Karkkainen.com

Lastenvaunut, lastenrattaat | Karkkainen.com

Pienen vauvan vaunut voidaan muuttaa käden käänteessä isomman taaperon istuinrattaiksi, jolloin yksillä rattailla pärjää hyvin. Rattaat on suunniteltu ja …

Lastenvaunut ovat entistä monipuolisempia
Lastenvaunujen toiminnallisuuden merkitys korostuu lapsen eri ikävaiheissa. Nykyään vanhemmat osaavat vaatia helppoutta, monipuolisuutta sekä turvallista käyttöä. Nykyaikaiset lastenvaunut sekä -rattaat täyttävät mainiosti vaativammankin käyttäjän toiveet, sillä niiden tuotekehitykseen on panostettu viime aikoina runsaasti.

Lastenvaunut voivat olla käytössä koko lapsuuden. Pienen vauvan vaunut voidaan muuttaa käden käänteessä isomman taaperon istuinrattaiksi, jolloin yksillä rattailla pärjää hyvin. Rattaat on suunniteltu ja valmistettu siten, että ne takaavat erinomaisen käyttömukavuuden niin lapselle kuin aikuisellekin. Vaunujen erilaiset lisäosat mahdollistavat runkoon liitettävien turvakaukaloiden sekä seisomalautojen käytön.

Lastenvaunujen helppokäyttöisyys on merkityksellinen seikka
Helppokäyttöisyys on nykypäivän trendi lastenvaunuissa. Tämän ovat huomanneet eri lastenvaunujen valmistajat, joten markkinoilla on runsas määrä todella käytännöllisiä rattaita ja vaunuja. Esimerkiksi Britax B-Agile 3 Cosmos -rattaat edustavat erittäin helppoa ja monipuolista ratasmallia. Britax-rattaat ovat kevyet, alumiinirunkoiset rattaat, jotka sopivat niin vastasyntyneelle kuin isommallekin lapselle.

Käyttömukavuutta rattaisiin tuo yhdellä kädellä kasaamisen mahdollisuus. Tämä nopea kasaaminen helpottaa lasten kanssa liikkuessa, sillä rattaiden kasaaminen tapahtuu helposti. Rattaat menevät myös aiempaa pienempään tilaan kasatessa, joten ne kulkevat vaivatta mukana. Tavalliset vaunut ja rattaat menevät lähes yhtä pieneen tilaan, mitä useimmat matkarattaat eli sateenvarjorattaat.

Lastenvaunujen mukavaan käyttöön vaikuttaa myös tekstiilipintojen helppohoitoisuus. Usein käy niin, että lapsi saa sotkettua rattaat ikävän näköiseksi, joten irrotettavat pehmusteet sekä kuomu ovat mahdollista pestä pesukoneessa.

Mukavuutta lastenvaunuihin sekä -rattaisiin
Rattaat sekä vaunut suojaavat pientä lasta. Erilaisilla lisäosilla voidaan lapsen olo tehdä entistä mukavammaksi sekä turvallisemmaksi. Erikseen ostettavat sadesuojat sekä hyttysverkot pitävät lapsen olon mukavana sekä suojaavat tuulelta. Useissa vaunumalleissa suojat tulevat rataspaketin mukana, mutta esimerkiksi Britax-rattaisiin suojat voidaan hankkia erikseen.

Vaunujen sadesuojat sopivat useimpiin ratasmalleihin, kuten esimerkiksi yleismalliltaan oleva Pikku-Piian sadesuoja. Sen heijastimella varustettu pinta pitää veden sekä tuulen poissa rattaista. Sivussa oleva vetoketju helpottaa rattaiden käyttöä. Rattaiden hyttyssuojat sopivat myös usein kaikkiin yleisimpiin vaunu- ja ratasmalleihin.

Häikäisevältä auringonvalolta vaunuissa makoileva vauva on helppo suojata kuomuun kiinnitettävällä vaunuverholla. Vaunuverho suojaa lasta myös tuulelta, sateelta sekä pölyltä. Vaunuverho voidaan kiinnittää niin vaunuihin, rattaisiin kuin turvakaukaloon myös. UV-suojattu verho on helppokäyttöinen ja turvallinen suoja pienelle.

Tuleville lomamatkoille, kaupunkipäivään sekä aivan arjen keskelle voit hankkia ihanat lastenvaunut sekä monipuolisia vaunutarvikkeita Kärkkäisen verkkokaupasta. Mukavat sekä turvalliset tuotteet takaavat miellyttäviä hetkiä niin lapselle kuin aikuisellekin.

Lastenvaunut ja rattaat – Hobby Hall

Lastenvaunut | hobbyhall.fi

Lastenvaunut ja -rattaat ovat yksi suurimmista ja hankalimmista ostoksista ennen uuden vauvan syntymää. Laajasta valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia …

Laadukkaat lastenvaunut ja rattaat kaikenikäisille lapsille edullisimpaan hintaan. Tutustu laajaan valikoimaan ja ihastu!

Lastenvaunut ja rattaat – Lastentarvikkeet – Verkkokauppa.com

Lastenvaunut ja rattaat – Lastentarvikkeet – Verkkokauppa.com

Vauvaperheen starttipaketti sisältää kaiken tarpeellisen vauvan kuljettamisesta vauvan hoitoon. Cybex Balios S Lux -rattaat; CYBEX Cot S Lux -vaunukoppa …

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Lastenvaunut | Lastentarvikeliike Vauvatalo Johanna

Lastenvaunut ovat usein arvokkain ja vaikein hankinta vauvalle. Lastenvaunujen käyttöikä on hyvin pitkä, joten lastenvaunut kannattaa valita huolellisesti.

Keywords: vauva rattaat