Ville leino lapset

Ville Leino – Wikipedia

Ville Leino – Wikipedia

Ville Hans Viking Leino (s. 6. lokakuuta 1983 Savonlinna) on suomalainen ammattilaisuransa lopettanut jääkiekkoilija. Lähinnä laitahyökkääjänä pelannut …

Ville Leinon tyttöystävä haluaa pysyä pois julkisuudesta

Iltalehti

18.4.2019 — Ville Leino kertoi julkisuutta välttelevästä tyttöystävästään – rakenteilla yhteinen merenrantatalo: ”Hän ei ole millään tavalla lätkävaimo”.

Entinen NHL-tähti Ville Leino rakennutti merenrantakodin …

26.11.2019 — Ville Leinon Inkooseen merenrantatontille kohonnut koti käsittää peräti viisi eri rakennusta. Leino ja hänen puolisonsa Eveliina Alanne …

IL: Ville Leinon “oma lapsi” kasvaa jatkuvasti – “Ei ollut ajatusta …

IL: Ville Leinon “oma lapsi” kasvaa jatkuvasti – “Ei ollut ajatusta vaatebisneksestä” – SuomiKiekko

23.7.2017 — NHL-kaukaloissa yli 300 ottelua pelannut Ville Leino on tullut tutuksi kiekko-, some- ja muotikansalle Billebeino-vaatefirmastaan.

Antakaa Ville Leinon jo olla rauhassa – hän on ansainnut …

Antakaa Ville Leinon jo olla rauhassa – hän on ansainnut jokaisen dollarinsa – MTVuutiset.fi

14.1.2020 — Ex-jääkiekkoilija Ville Leino teki vuonna 2011 jättimäisen unelmadiilin NHL-seura Buffalo Sabresiin. Jättipotista tuli painajainen, joka on …

Ex-jääkiekkoilija Ville Leino teki vuonna 2011 jättimäisen unelmadiilin NHL-seura Buffalo Sabresiin. Jättipotista tuli painajainen, joka on seurannut häntä näihin päiviin asti. MTV Urheilun Marko Leppänen kirjoittaa oman mielipiteensä Leinon tapauksesta.

Korona-aika sai Salla Hongiston ja Ville Leinon pyörtämään …

Korona-aika sai Salla Hongiston ja Ville Leinon pyörtämään päätöksensä lapsettomuudesta – Kotimaa | HS.fi

24.9.2021 — Sitten vauva”, naurahtaa Hongisto. Syntyvyys kääntyi Suomessa nousuun korona-aikana. Syntyneiden lasten määrä, joka oli painunut nälkävuosien …

Ajatus perheestä nousi vahvana pintaan koronakriisin myötä, sanoo johtaja Meri Larivaara Mieli ry:stä. Läheiset ihmissuhteet muodostuivat virikkeiden tarjoajaksi, kun muut virikkeet katosivat.

NHL-tähti Ville Leinon katkerasti päättynyt jääkiekkoura … – YLE

NHL-tähti Ville Leinon katkerasti päättynyt jääkiekkoura vaihtui menestyvään vaatemerkkiin – “Siitä tuli vähän kuin jonkun jengin symboli”

3.6.2018 — Vielä vuosi sitten Ville Leino pelasi ammatikseen jääkiekkoa. Nyt hän suunnittelee katu-uskottavia lippiksiä, huppareita ja t-paitoja.

Vielä vuosi sitten Ville Leino pelasi ammatikseen jääkiekkoa. Nyt hän suunnittelee katu-uskottavia lippiksiä, huppareita ja t-paitoja. Kysyntä on yllättänyt kaikki.

Ville Leinon uskomaton matka huipulle, kivipohjaan ja takaisin …

Ville Leinon uskomaton matka huipulle, kivipohjaan ja takaisin huipulle – Freestylelehti

Ville Leino on monen roolin mies: entinen ammattijääkiekkoilija, taiteilija ja … Se on minulle kuin oma lapsi, eikä sitä ole koskaan tehty rahan takia.

Ville Leino on monen roolin mies: entinen ammattijääkiekkoilija, taiteilija ja vaatesuunnittelija sekä menestyvä liikemies. Tapaan Leinon Helsingin keskustassa sijaitsevassa suositussa kahvilassa, jossa miehen saapuminen paikalle kääntää monien kanssakahvittelijoiden päät.

Ville Leino | My Helsinki

”Faija oli merikapteeni ja sen jälkeen Savonlinnassa luotsina. Olin joskus hänen mukanaan työkeikoilla merellä. Lapsena meillä oli oma botski, jolla olimme …

Keywords: ville leino lapset